Room Spray | Sage

Delicaat parfum van sprankelend salie, met een zweem van bergamot, gember en groene thee – prikkelende geur van gember, in combinatie met de soepele, ronde ondertoon van kruiden en het verkoelend aroma van groene thee, maken dit parfum een echte klassieker.

 

Bloemig       *****
Kruidig       ****
Room Spray | Sage

lotus
Handmade & Exclusive
Come home, take a deep breath, relax and enjoy our exclusive perfumes
leaf

ONNO Collection - Hoogwaardige Handgemaakte Geurkaarsen en Diffusers

Onze innovatieve kaarsen worden in België volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen vervaardigd en vertellen een verhaal van exotische landen en verre oorden. Elke kaars is geïnspireerd op een uitzonderlijk mooie schepping van de natuur. Onze exclusieve kaarsen zijn zorgvuldig verpakt in een luxe zwarte geschenkdoos, om uzelf te verwennen of als geschenk voor uw dierbaren. Elk parfum wordt gecreëerd door onze ontwerpster Ilse Vandeputte, die een aangeboren passie voor geuren heeft. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van parfums, is zij een echte ‘neus’ die alleen de beste hoogwaardige grondstoffen gebruikt waarvoor ONNO Collection wereldwijd wordt geprezen.

Zet uw zintuigen in vuur en vlam met de aromatische geur van salie. De Sage kaarsen en diffusers uit de ONNO Collection zijn een uitgebalanceerde melange van gember, groene thee, en frisse kruidige ondertonen. Deze kaarsen en diffusers zijn gegoten in een artisanaal ONNO Collection design glas en verspreiden een onweerstaanbaar parfum. De pittige geur van gember, gecombineerd met het zachte aroma van kruiden en de verkoelende geur van groene thee zorgen voor een echte klassieker. De kenmerkende geur van ONNO CollectionSage fleurt elke kamer op. Geniet urenlang van Sage met zijn unieke geur.

Sprankelende salie, bergamot, en gember voeren ons naar idyllische oorden met een nog ongerepte natuur. Waar de glooiende groene heuvels nog wild en ongetemd zijn, vol met geurige wilde bloemen. Dit parfum is teder en houtachtig met ondertonen van muskus.

Wij maken gebruik van speciale minerale was en lonten van zuiver Egyptisch katoen. De kaarsen komen in een luxe zwarte geschenkverpakking. Een ONNO Collection kaars is perfect om uzelf te verwennen, maar is ook het ideale geschenk voor familie, vrienden en relaties. Deze kaarsen zijn een aanwinst voor elk interieur en de betoverende geuren die ze verspreiden maken van elk huis een thuis. ONNO Collection diffusers zijn ideaal om uw huis doorlopend van een vleugje parfum te voorzien.

Door de aard van dit product zijn lichte onzuiverheden nooit helemaal uit te sluiten.